02 juli Webinar: datastation voor kleine zorgaanbieders

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Digitaal

BVKZ, SPOT en KIK-V organiseren samen met Visma Connect en ZilliZ een webinar over de realisatie van een datastation voor kleine zorgaanbieders.

Visma Connect en ZilliZ zijn gestart met de ontwikkeling van een datastation voor kleine zorgaanbieders. Dit datastation maakt het gemakkelijker om als kleine zorgaanbieder middels een datastation data beschikbaar te stellen voor informatie-vragende partijen. Gegevens worden eenmalig geregistreerd in primaire processen en zijn met het datastation meervoudig te gebruiken. Dit helpt om de informatie-uitwisseling binnen de verpleeghuiszorg te verbeteren, vereenvoudigen en efficiënter te maken. Om zorgaanbieders bij te praten over deze ontwikkelingen organiseren we gezamenlijk een webinar.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het webinar wordt de actuele stand van zaken met betrekking tot de ontwikkeling van dit datastation besproken en gaan we in op de meerwaarde ervan. Visma Connect en ZilliZ geven tijdens het webinar ook een demo van het datastation.

Wie moeten erbij zijn?

Het webinar is bedoeld voor alle zorgaanbieders, zowel degenen die gebruikmaken van het ECD van ZilliZ als zorgaanbieders die met een ander ECD werken.

Datum en tijd

Het webinar is op 2 juli van 14:00 tot 15:00.

Geïnteresseerd? Van harte welkom! 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via infokikv@zinl.nl