05 november Informatiebijeenkomst ''Aanpak uitwisseling met zorgkantoren''

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Digitaal

In het programma KIK-V werken ketenpartijen in de verpleeghuiszorg samen. Het doel van het programma is het inzetten op datagedreven werken bij de zorgaanbieder en veilig geautomatiseerd uitwisselen van aanwezige gegevens met ketenpartijen. Tijdens de informatiebijeenkomst ''Aanpak uitwisseling met zorgkantoren'' geven adviseurs van KIK-V meer informatie over de uitwisseling met zorgkantoren.

Doel van de bijeenkomst

Het doel van de bijeenkomst is om zorgaanbieders meer informatie te geven over geautomatiseerd uitwisselen met hun zorgkantoor. Na afloop van de bijeenkomst weet je als zorgaanbieders hoe dit in zijn werk gaat en bij wie je moet zijn voor verdere vragen. Ook is er tijdens de bijeenkomst ruimte voor het stellen van vragen.

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld?

De bijeenkomst is gericht op zorgaanbieders in de verpleeghuiszorg en onder andere interessant voor beleidsadviseurs die meer willen weten over de uitwisseling met zorgkantoren. Ben je geïnteresseerd in KIK-V, maar ben je nog niet toe aan geautomatiseerd uitwisselen? Neem dan contact op via infoKIKV@zinl.nl voor meer informatie.